Teamcoaching

Team Coaching

Met welke praktische Vragen of situaties helpen wij U verder via Team Coaching


  • Hoe bouw ik het beste team uit?

Opbouwen van vertrouwen en rendabiliteit: Het installeren van deze waarden bij u team en superieuren.

 

  • Inzicht in team dynamiek; = leren identificeren en vlot anticiperen betreffende; de rol die sleutelfiguren binnen de organisatie of bedrijf vertegenwoordigen. Het doorgronden van de interactieprocessen op de werkvloer en organisatiestructuren.

 

  • Wij als Mental business coach kunnen U advies verlenen ter voorbereiding van evaluatiegesprekken met medewerkers en personeel.

 

  • Tevens bieden wij ondersteuning via Mentale Profielanalyse bij sollicitatiegesprekken. Onze rol hierbij berust op inzicht verstrekken betreffende de motivatie en mentale instelling van kandidaat (sollicitant). Dit zal U als hoofd van een bedrijf of als personeelsverantwoordelijke ondersteunen bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat voor een job of voor een kaderfunctie.

De Team Coach als schakelpersoon en intermediair ...

Bij een teamcoach die fungeert als onafhankelijke derde, kunnen de leden van een team (vb. werknemers) onderhuidse spanningen of communicatieproblemen bespreekbaar maken.

 

De Coach fungeert als spiegel en klankbord, als iemand die luistert en vraagt, confronteert en ondersteunt.


Hierdoor krijgt het team inzicht en vertrouwen in de stappen die ze moeten nemen om hun gezamenlijke

doelen te realiseren.

Kantoor
Team Voedingsindustrie
arbeiders
Group Dinamiek (abstract)
verzorging - verpleging team
Team


Wij hebben ervaring met evaluaties, selectie en begeleiding van teams in uiteenlopende sectoren en Branches


Vanuit onze basiskennis als gedragswetenschapper, gespecialiseerd in psychologische profielanalyse en communicatiemethodieken. Hebben wij via jarenlange ervaring en knowhow als Mental coach en Personal Coach, de nodige bagage op zak om samen met u, als extern expert Uw bedrijf verder te helpen bij het uitbouwen en gezond houden van de communicatie binnen uw Team.


Bij deze begeleiding gericht op effectieve communicatie en samenwerking bieden wij Coaching en training aangepast aan de specifieke situatie en doelstelling binnen uw bedrijf.

Tarieven:

Aangezien wij de Trajecten voor zakelijke coaching op maat uitwerken in een coaching plan,

kunnen wij U na een oriënterend gesprek een concrete offerte voor zakelijke trajecten aanbieden.


  • Basis tarief voor een oriënterend gesprek van 1 u. -> 70 € dat doorgaat bij ons in de praktijk.
  • Voor individuele vervolg consulten 1 u -> 70 €. (Bij ons in de praktijk of met telefonische consulten gecombineerd met online begeleiding)
  • Wenst u meer informatie voor coachingstraject op verplaatsing (vb. bij U in het bedrijf) Dan kan U ons hierover bellen voor specifieke informatie.